14 persones detingudes a Alemanya i Dinamarca acusades de planejar un atac terrorista

Aquesta setmana els policies de Dinamarca i Alemanya han detingut a 14 persones que preparaven un atemptat terrorista en una operació conjunta. S’han trobat materials per fabricar explosius i armes junt amb una bandera d’ISIS.

-Publicitat-

13 persones han estat detingudes a Dinamarca i 1 a Alemanya, tot i que no saben del cert contra quin dels dos països es volia atemptar. Flemming Drejer, responsable de l’operatiu danès, diu que les persones involucrades poden haver-se inspirat en l’islamisme militant.

Flemming Drejer

Drejer accepta que el perill no era imminent, ja que no es va trobar cap arma ni bomba fabricada. “Hem trobat les eines necessàries per fabricar una bomba; rifles amb punt de mira i una bandera de l’Estat Islàmic”.

Últimes notícies

Condemnat per corrupció i tràfic d’influències l’expresident de la República Francesa Nicolas Sarkozy

Segones el tribunal, l'expresident Sarkozy hauria participat, en conjunt amb el seu advocat i amic, Thierry Herzog, en un "pacte de corrupció", on oferien...

El Ministeri de Sanitat aconsella l’ús de paracetamol per la vacuna d’AstraZeneca

El Ministeri de Sanitat ha aconsellat prendre analgèsics com el paracetamol abans o en les 24 hores posteriors de rebre la vacuna d'Oxford/AstraZeneca

El Govern i l’Ajuntament de Barcelona es reuneixen en contra de la violència

El Govern i l'Ajuntament de Barcelona s'han reunit per rebutjar i condemnar la violència de les últimes setmanes a Catalunya.

Notícies Relacionades