Abaten al jove “Antifa” sospitós de matar a un seguidor de Trump

La matinada de divendres un agent federal dels EUA va abatre el sospitós d’haver assassinat el cap de setmana passat un seguidor del president, Donald Trump, en un enfrontament després d’una protesta antiracista.

Michael Forest Reinoehl va matar en defensa pròpia a un membre del grup ultradretà “Patriot Prayer” i quan anava a ser detingut, va treure una pistola. Això va provocar que fos abatut pels agents de policia que estaven duent a terme la seva detenció.

Aquest escenari va propiciar la retòrica del president Trump, que consisteix en un discurs a favor de la “llei i l’ordre” i la defensa de les forces de seguretat davant moviments “anarquistes”. El contrast amb Joe Biden és descomunal i l’exvicepresident està intentant distanciar-se’n constantment.

Últimes notícies

Alts càrrecs de la administració Sánchez pateixen atacs cibernètics

El Centre Nacional d’Intel·ligència està investigant l’origen dels atacs als mòbils dels alts càrrecs de l’Administració de l’Estat.

Els Mossos d’Esquadra troben indicis clars de corrupció al “Barçagate”

L’entitat blaugrana va contractar el 2017 una empresa per un milió d’euros anual que hauria atacat a les xarxes socials jugadors com Messi i Piqué, i precandidats a les eleccions del FC Barcelona, entre d’altres actors de l’entorn blaugrana.

El deute Espanyol es dispara i bat un nou rècord

El deute espanyol es torna a disparar i torna a batre rècords.

Notícies Relacionades