Actualització de les restriccions contra la Covid-19

El Procicat ha anunciat avui les noves mesures de seguretat que entraran en vigor a partir del dilluns 8 de febrer i que duraran dues setmanes.

-Publicitat-

Les restriccions municipals passen a ser comarcals, bars i restaurants ampliaran els seus horaris i els gimnasos i les llibreries podran obrir. En el camp de la restauració es mantenen els horaris d’esmorzar i dinar, però s’amplia una hora.

En l’educació, els primers cursos universitaris comencen amb la semipresencialitat i les escoles de música i dansa autoritzades podran fer extraescolars. En l’àmbit de l’esport, es reprenen les competicions estatals i els gimnasos poden tornar a obrir amb restriccions.

S’ha decidit canviar les mesures ja que hi ha hagut una davallada significativa en els pacients ingressats a les UCI i el ritme de contagis està disminuint.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades