Ada Colau al punt de mira per la retirada d’un mural que demanava la llibertat de Pablo Hasél

Durant el dia d’avui hi ha hagut una gran polèmica al voltant de la retirada d’un grafiti per part d’Ada Colau. A la pintada hi apareixia el rei Juan Carlos I amb la paraula “ladrón” al front i demanant la llibertat del raper Pablo Hasél condemnat a nou mesos de presó pels continguts dels seus tweets i les seves cançons.

-Publicitat-

L’alcaldessa de Barcelona ha obligat a retirar el mural menys de 24 hores després, i ja hi ha diversos artistes, com per exemple Valtònyc, que n’han fet ressò.

Diversos polítics també s’han sumat a la protesta contra la decisió d’Ada Colau, com per exemple Carles Puigdemont i Elsa Artadi. L’alcaldessa ha reaccionat a aquests tweets posant captures de pantalla de les persones que han opinat al respecte i dient que “és greu que difonguin teories conspiratives delirants”.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades