Aldarulls entre simpatitzants del partit ultradretà VOX i grups antifeixistes al Parc Central del Vallès de Sabadell

Els mossos han detingut almenys tres persones que estarien involucrades a la batussa.

-Publicitat-

El partit d’extrema dreta, VOX, va anunciar que el dia 31 de gener organitzaria una carpa informativa al Parc Central del Vallès a Sabadell sota el lema “Recuperemos Cataluña” des de les 10:00 del matí fins a les 14:00 del migdia.

Fotografia de Roger Benet Reñé per a Ràdio Sabadell

A l’acte s’hi han presentat tan simpatitzants del partit com alguns col·lectius antifeixistes que han acabat provocant una batussa. El cos de Mossos d’Esquadra s’ha vist superat per l’afluència de manifestants i s’han produït diverses agressions. Finalment, però, després que arribessin reforços a la zona, s’ha aconseguit calmar els ànims i s’ha dissolt la contramanifestació.

Últimes notícies

Condemnat per corrupció i tràfic d’influències l’expresident de la República Francesa Nicolas Sarkozy

Segones el tribunal, l'expresident Sarkozy hauria participat, en conjunt amb el seu advocat i amic, Thierry Herzog, en un "pacte de corrupció", on oferien...

El Ministeri de Sanitat aconsella l’ús de paracetamol per la vacuna d’AstraZeneca

El Ministeri de Sanitat ha aconsellat prendre analgèsics com el paracetamol abans o en les 24 hores posteriors de rebre la vacuna d'Oxford/AstraZeneca

El Govern i l’Ajuntament de Barcelona es reuneixen en contra de la violència

El Govern i l'Ajuntament de Barcelona s'han reunit per rebutjar i condemnar la violència de les últimes setmanes a Catalunya.

Notícies Relacionades