Alts càrrecs de la administració Sánchez pateixen atacs cibernètics

El Centre Nacional d’Intel·ligència està investigant l’origen dels atacs als mòbils dels alts càrrecs de l’Administració de l’Estat. Entre les víctimes d’aquests atacs es troba l’actual ministre de Justícia, Juan Carlos Campo, que explica que el seu mòbil va ser atacat a principis d’agost i va quedar bloquejat.

Els telèfons mòbils utilitzats pels ministres i alts càrrecs són d’alta seguretat però tot i així van ser diversos els alts càrrecs que van rebre missatges sospitosos en els seus telèfons i que podria tractar-se d’intents de hackeig.

Per acabar amb aquests atacs cibernètics, el CNI està revisant la seguretat de les comunicacions d’aquests alts càrrecs i comprovant l’abast que ha pogut tenir el bloqueig del telèfon del ministre de Justícia.

Últimes notícies

Alts càrrecs de la administració Sánchez pateixen atacs cibernètics

El Centre Nacional d’Intel·ligència està investigant l’origen dels atacs als mòbils dels alts càrrecs de l’Administració de l’Estat.

Els Mossos d’Esquadra troben indicis clars de corrupció al “Barçagate”

L’entitat blaugrana va contractar el 2017 una empresa per un milió d’euros anual que hauria atacat a les xarxes socials jugadors com Messi i Piqué, i precandidats a les eleccions del FC Barcelona, entre d’altres actors de l’entorn blaugrana.

El deute Espanyol es dispara i bat un nou rècord

El deute espanyol es torna a disparar i torna a batre rècords.

Notícies Relacionades