IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Álvarez de Toledo, destituïda com a portaveu parlamentària
18 agost 2020
14:20

Pablo Casado ha destituït Cayetana Álvarez de Toledo com a portaveu parlamentària al Congrés. La seva substituta serà Cuca Gamarra, de l’ala moderada del partit, que és l’actual vicesecretària de Política Sectorial del partit. El president del PP ha agraït a Álvarez de Toledo la seva tasca durant les dues últimes legislatures i li ha manifestat el “desig” que segueixi contribuint a un “projecte tan important per al futur d’Espanya”.

Segons una nota remesa pel partit, Casado realitza aquest canvi com a part d’una remodelació de l’equip directiu, que situarà Ana Pastor com vicesecretària de Política Social, càrrec que fins ara també ocupava Cayetana, i José Luis Martínez-Almeida com a portaveu nacional del Partit Popular.

La destitució d’Álvarez de Toledo arriba després que diverses veus moderades del partit, com el secretari general, Teodoro García Egea, o els presidents gallec i andalús, Alberto Núñez Feijóo i Juanma Moreno, hagin reclamat a Casado que adopti una línia més moderada d’oposició de cara al pròxim curs polític i mostrat la seva disconformitat amb la línia dura de Cayetana.

Facebook
Google+
Twitter
Email