Anonymous Catalunya dona senyals de vida pocs dies abans de la Diada

El grup de pirates informàtics o “hackers” favorables al procés d’alliberament nacional català present a escala planetària, Anonymous Catalunya, recupera la seva activitat reapareixent al seu compte de Telegram amb gairebé 120.000 subscriptors.

-Publicitat-

Després de mesos d’inactivitat, potenciada pels temps de desmobilització que ens han precedit, Anonymous ha reenviat avui un missatge dels CDR Catalunya, emès des de la mateixa xarxa social, que convoca aquest 11 de setembre a les 16h a Jardinets de Gràcia per lluitar per a la independència, assegurant que és l’única forma de lluitar pels drets socials, nacionals, de classe i de gènere als Països Catalans.

Compte de Telegram d’Anonymous Catalonia

L’última gran cobertura d’Anonymous va ser la de les manifestacions a favor de la llibertat de Pablo Hasél, que ompliren els carrers de Barcelona durant més d’una setmana consecutiva.

Dita reaparició sembla indicar que Anonymous tornarà a estar pendent del que pugui passar aquest 11S a Barcelona, que es tornarà a omplir, malgrat les seqüeles de la Covid-19, gràcies al conglomerat de manifestacions convocades per la societat civil organitzada, englobades sota el comú denominador d’INDEPENDÈNCIA.

Últimes notícies

Notícies Relacionades