Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l’inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat, però amb l’obligació de dur mascaretes FFP2. Aquelles persones que vulguin assistir-hi hauran de passar un test d’antígens. Les entrades estan disponibles des d’aquest matí a la pàgina web festivalsperlaculturasegura.com.

-Publicitat-

Els tests tindran lloc el mateix 27 de març, però en tres punts diferents per evitar aglomeracions. Els espais o sales destinades pel cribratge seran Luz de Gas, Apolo i Razzmatazz i els resultats es mostraran via aplicació en els respectius telèfons mòbils.

La concretació d’aquest concert ha estat possible gràcies a diferents grans representants del sector administratiu i musical. En la presentació d’aquest esdeveniment també s’ha volgut agrair la col·laboració de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, per recolzar i donar suport a aquesta proposta.

A la presentació han assistit l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la consellera de Salut, Alba Vergés, i la consellera de Cultura, Àngles Ponsa. El concert també compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de diverses entitats musicals com Canet Rock o Primavera Sound. Finalment, el director del festival Cruïlla, Jordi Herreruela, durant el transcurs de la presentació ha tingut unes paraules d’afecte i d’agraïment a totes les institucions sanitàries i professionals i investigadors mèdics per fer possible “l’inici de la remuntada”.

Últimes notícies

Notícies Relacionades