Assassinat l’ambaixador italià en un atac contra l’ONU a la República Democràtica del Congo

La mort ha sigut confirmada per la Farnesina (Ministeri d’Exteriors d’Itàlia). “Amb un profund pesar, la Farnesina confirma la mort, avui a Goma, de l’ambaixador Italià en la República Democràctica del Congo, Luca Attanasio i d’un Carabinero“, ha comunicat el ministeri.

-Publicitat-

L’ambaixador i el carabinero es trobaven a bord d’un comboi de la missió d’organització d’estabilització de les Nacions Unides a la República Democràtica del Congo (MONUSCO). Un portaveu del Parc Nacional de Virunga informa que el comboi ha estat atacat a Kanyamahoro, a uns 25 quilòmetres al nord de la Capital de Goma, segons el portaveu l’atac hauria estat en un principi un intent de segrest.

Luigi Di Maio, ministre italià d’Assumptes Exteriors, ha comunicat el seu “immens dolor” i ha informat que “les circumstàncies d’aquest brutal atac no es coneixen encara i no escatimaran esforços per aclarir el succeït”.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades