AstraZeneca: la EMA “fermament convençuda” que la vacuna té més beneficis que riscos

L’Agència Europea del Medicament reafirma novament que la Vacuna AstraZeneca té més beneficis que riscos. Ho fa després que diversos països, entre ells Espanya, hagin suspès temporalment la seva vacunació per precaució.

-Publicitat-

La EMA ha acceptat que “no hi ha indicis” que la vacuna creï coàguls de sang i Emer Cooke, el director de l’Agència, ha instat a no aturar la vacunació. Els resultats de la investigació es publicaran dijous 18 de març.

L’Agència Europea del Medicament diu que la quantitat de coàguls de sang reportats en persones vacunades no és més alta que la de la població general. “Sabem que milers de persones desenvolupen coàguls de sang a la UE, així que el que volem és establir si aquests esdeveniments són causats per la vacuna o per altres motius” accepta Cooke.

“Si bé la investigació està vigent, actualment, encara estem fermament convençuts que els beneficis de la vacuna AstraZeneca per a la prevenció de la Covid-19, amb els seus riscos associats d’hospitalització i mort, superen els riscos”, ha afegit.

Conferència d’Emer Cooke


Últimes notícies

Notícies Relacionades