Atemptat contra un hotel a prop de l’aeroport de Mogadiscio

Presumptes membres de l’organització jihadista Al-Shabaab -vinculats a Al-Qaeda- haurien estat els responsables dels atacs.

-Publicitat-

S’han registrat almenys tres explosions i un tiroteig amb les forces armades, l’atac a l’hotel Afrik, de Mogadiscio, hauria estat provocat per la detonació d’un cotxe bomba segons l’emissora internacional Voice of America. Segons el portaveu policial Alí Hasán, dins l’hotel es troben representants locals del Govern, oficials de l’exèrcit i civils.

Membres del grup terrorista estarien intentant entrar armats dins l’hotel segons fonts del mitjà local Goodjoog, els cossos mèdics i policials ja han rodejat l’hotel Afrik.

de Garowe Online
de Shabelle Media Network

Últimes notícies

Condemnat per corrupció i tràfic d’influències l’expresident de la República Francesa Nicolas Sarkozy

Segones el tribunal, l'expresident Sarkozy hauria participat, en conjunt amb el seu advocat i amic, Thierry Herzog, en un "pacte de corrupció", on oferien...

El Ministeri de Sanitat aconsella l’ús de paracetamol per la vacuna d’AstraZeneca

El Ministeri de Sanitat ha aconsellat prendre analgèsics com el paracetamol abans o en les 24 hores posteriors de rebre la vacuna d'Oxford/AstraZeneca

El Govern i l’Ajuntament de Barcelona es reuneixen en contra de la violència

El Govern i l'Ajuntament de Barcelona s'han reunit per rebutjar i condemnar la violència de les últimes setmanes a Catalunya.

Notícies Relacionades