Borrell surt malapart de la petició d’alliberament de Navalni fent que Rússia reconegui als presos polítics catalans

Aquest migdia Josep Borrell, Alt Representant de la Unió Europea d’Exteriors i Seguretat i Serguéi Lavrov, Ministre d’Exteriors rus, s’han reunit i el tema principal ha estat el cas d’Alexéi Navalni, el líder opositor rus que ha entrat a presó.

-Publicitat-

Durant aquesta trobada, Borrell ha demanat la seva alliberació i una investigació transparent sobre les causes de l’enverinament que l’opositor va patir a Niberia a l’agost. La resposta per part del ministre d’Exteriors rus ha estat clara: “Els líders independentistes catalans estan a la presó per organitzar un referèndum, una decisió que la justícia espanyola no ha revocat tot i que els tribunals d’Alemanya i Bèlgica no hi estiguessin d’acord“.

Lavrov ha acceptat que, tal com Espanya va defensar el seu sistema judicial i va demanar que no es jutgessin les seves decisions, ara ells demanen el mateix.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades