Bousselham reafirma la seva “confiança” envers Iglesias i denuncia “l’obstinació” del jutge en “inculpar-la”

L’exassessora de Podemos, Dina Bousselham, ha enviat al jutge de l’Audiència Nacional, Manuel García-Castellón, un escrit on critica que hagi sol·licitat un altre informe a la Policia Científica, per descobrir la causa de l’estat inservible de la targeta, si ja hi ha un informe anterior on es va arribar a la conclusió que els danys de la targeta eren producte dels treballs d’una empresa especialitzada, per recuperar el material. Afegeix, que no entén que es faci una nova pericial per aclarir el que la Policia Científica ja ha determinat.

-Publicitat-

Bousselham recorda que no ha interposat cap querella ni cap denuncia contra el vicepresident, ja que acceptava que Iglesias conegués els arxius de la seva targeta SIM presumptament robada per José Manuel Villarejo. L’exassessora reafirma també la seva “confiança” envers Iglesias, i demana que anul·li la nova diligència, i que en canvi, que es procedeixi a citar-la un altre cop en la seu judicial per a declarar el fet que Iglesias tingués coneixement de les dades.

A l’escrit es denuncia també “l’obstinació” per part del jutge Gracía-Castellón, en “inculpar-la” a ella i al vicepresident, “quan ells són les víctimes perjudicades fins ara, de les actuacions il·lícites que presumptament hauria realitzat Villarejo”.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades