Càrregues dels Mossos d’Esquadra a Catalunya per les manifestacions antifeixistes contra Vox

Durant el dia d’avui Valls, Manresa i Salt s’han sumat a les manifestacions antifeixistes durant els meetings de Vox que van començar ahir a la tarda a la Plaça de Vic.

-Publicitat-

Durant la vesprada d’ahir Vic va viure una manifestació de caràcter antifeixista per l’acte organitzat per Vox. Quan els membres del partit ultradretà van abandonar la plaça de Vic i van dirigir-se cap als seus vehicles privats escortats pels Mossos d’Esquadra, alguns simpatitzants van seguir-los amb banderes d’Espanya i crits d’unitat, i d’altra banda, els manifestants antifeixistes.

Plaça de Vic
Manifestació a Vic. (Ainhoa Piqueras)

El primer meeting d’avui ha tingut lloc al Portal Nou de Valls, Tarragona, amb la presència d’Ortega Smith. Poc després d’acabar l’esdeveniment, a la Font de la Manxa ha estat on la violència s’ha intensificat.

Càrrega policial contra els manifestants antifeixites a Valls. (Diari de Tarragona)

A Manresa i a Salt també s’hi han desplegat els Mossos davant de la manifestació antifeixista, també protestant per la presència de Vox.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades