IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Catalunya impartirà religió islàmica a partir d’aquest curs en centres educatius públics
2 setembre 2020
21:56

Mentre uns avisen que la cultura i les costums catalanes estan en perill, els altres segueixen el joc a la globalització i impulsen accions que poden arribar a ser irreversibles i altament preocupants en clau de preservació de la cultura pròpia.

Tot i viure en un país excepcional on els nostres propis costums i arrels estan greument amenaçades per culpa del còmput total entre l’imperialisme espanyol i la globalització, el Departament d’Educació impulsarà a partir d’aquest any un pla pilot per impartir religió islàmica als centres educatius públics de catalans.

Es tracta d’una proposta ferma que ja s’ha publicat la seva resolució aquest dimecres al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

La impartició de religió islàmica funcionarà d’igual manera que la de religió catòlica, que s’exerceix a mode d’assignatura optativa per a aquells alumnes que la demanen.

Pel que fa al professorat, la resolució signada pel conseller d’Educació, Josep Bargalló, que publica avui el DOGC estableix que correspon a la Comissió Islàmica d’Espanya designar els perfils que consideri oportuns.

Facebook
Google+
Twitter
Email