Cinquena nit de manifestacions: saqueig de botigues al Passeig de Gràcia

Les mobilitzacions per la detenció de Pablo Hasél ha començat de forma pacífica amb unes sis mil persones a plaça Universitat i s’han mogut fins Urquinaona, on s’han anat dispersant.

-Publicitat-

Una de les botigues que ha estat víctima d’aquests saquejos ha estat la Nike, que ha quedat gairebé buida. La Diesel també ha estat saquejada, així com Mango i Kenzo. I no només això, sinó que s’han incendiat contenidors per tot el passeig i s’ha incendiat l’entrada de la Borsa de Barcelona. Aquests disturbis s’han repetit a diferents punts de la ciutat, com a la Via Laietana.

Les protestes també s’han dut a terme a diverses ciutats, com a Lleida, Sabadell, Mataró, Reus i Tarragona. A Girona, la manifestació ha estat força minoritària, tot i que hi ha hagut, almenys, dos detinguts.

Demà al matí es preveu una reunió entre el Departament d’Interior i els sindicats dels Mossos d’Esquadra. Molts manifestants han criticat les actuacions de la policia catalana, que ha abusat amb boles de foam.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades