IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Connectats24h es fusiona amb l’Alerta Canal

Gairebé tres anys després del naixement de la comunitat de Connectats i quatre mesos més tard d’haver decidit fer el salt a la premsa digital professional, Connectats24h es fusiona amb l’Alerta Canal.

Els més de quatre mesos d’activitat ininterrompuda marcats per la rigorositat i la veracitat informativa combinats amb la línia editorial de llibertat total, de la qual n’estem orgullosos i que serà sempre la base de tots els nostres projectes, ens ha permès unir forces amb Alerta Canal, amb qui conjuntament seguirem informant, buscant l’última hora, aprofundint amb aquelles notícies que més t’interessen, fent reportatges i foto reportatges a peu de carrer, entrevistant a personalitats de l’elit política, cultural i musical del nostre país, a més a més de seguir donant-vos veu a cadascú de vosaltres, l’essència de connectats.

Connectem per tant amb una gran oportunitat per poder consolidar el projecte i assolir l’objectiu final: convertir-nos en referència periodística, a partir d’ara conjuntament amb l’Alerta Canal, com a un mitjà digital de comunicació que aposta fort per la llibertat periodística i que treballa i treballarà sota el lema “Un bon diari és una nació informant-se a ella mateixa”.

Com es materialitzarà la fusió tècnicament? Que hauràs de fer per no perdre’t res?

– Al lloc web de lalertacanal.cat s’hi publicaran totes les notícies.

– Al lloc web de connectats24h.cat s’hi publicarà tot allò que s’escapi del que entenem com a notícia. Com per exemple reportatges, entrevistes, reculls fotogràfics, enquestes, entre altres projectes a més a més dels ja coneguts articles històrics i d’Opinió.

Tot i que la fusió provocarà que l’equip de Connectats24h i el de l’Alerta Canal formin part d’un mateix projecte i que per tant es distribueixi els continguts a través d’aquestes dues extensions, tot serà molt senzill i no et perdràs res.

Des de les xarxes socials, tant les de Connectats24h com les d’Alerta Canal, es distribuiran tots els continguts amb els enllaços directes corresponents que dirigiran l’usuari cap a un dels dos llocs web, tenint en compte la distribució del contingut explicada prèviament.

Xarxes socials de Connectats24h:

Web Connectats: https://connectats24h.cat

Twitter: https://twitter.com/Connectats24h

Instagram: https://www.instagram.com/connectats24h/

Telegram: https://t.me/joinchat/AAAAAE_paVToW-lk9RPASg

Xarxes socials de l’Alerta Canal:

Canal Notícies: t.me/lalertanoticies

Twitter: https://bit.ly/357pJje

Instagram: https://bit.ly/2QZFsJ4

Facebook
Google+
Twitter
Email