IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Publicitat

Vols anunciar-te a Connectats ?

El món de la publicitat està canviat, des de  connectats24h.cat, una plataforma en creixement, et donem l’oportunitat d’anunciar la teva empresa o projecte personal al nostre lloc web.

Anunciant la teva empresa o projecte personal a Connectats pagaràs un preu simbòlic per ajudar a millorar el servei prestat. Ajudem-nos mútuament per fer grans els nostres projectes.

Aposta per Connectats24h.cat, l’èxit ens espera.

Contacta amb nosaltres omplint el formulari següent per més informació o contacta’ns directament per mail a contacte@connectats24h.cat

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de Protecció de dades, t’informem del següent: El responsable de les dades facilitades lliurement és connectats24h.cat amb correu electrònic connectats24h@gmail.com. En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones sòcies. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Tens dret a obtenir confirmació sobre si connectats24h.cat estem tractant les teves dades personals per tant tens dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.