Corinna confessa: Joan Carles té “centenars de comptes” escampats pel món

L’examant de Joan Carles I, ha declarat que el famós compte amb 65 milions d’euros a Suïssa no és l’únic. “Hi haurà centenars de comptes en altres jurisdiccions”, ha assegurat en una entrevista a la BBC.

L’empresària alemanya, que també està sent investigada per aquest cas, ha manifestat que “li sembla extraordinari que es pretengui responsabilitzar-la només a ella del modus operandi de la seva empresa quan es tracta d’un negoci familiar que ja fa quaranta anys que funciona”.

Corinna ha defensat que l’emèrit li va donar els diners per amor, però que tot va canviar el 2014 quan va decidir acabar la seva relació sentimental amb Joan Carles I. Segons ha denunciat, a partir d’aquí es van intensificar les pressions que va rebre per part del CNI.

Últimes notícies

Alts càrrecs de la administració Sánchez pateixen atacs cibernètics

El Centre Nacional d’Intel·ligència està investigant l’origen dels atacs als mòbils dels alts càrrecs de l’Administració de l’Estat.

Els Mossos d’Esquadra troben indicis clars de corrupció al “Barçagate”

L’entitat blaugrana va contractar el 2017 una empresa per un milió d’euros anual que hauria atacat a les xarxes socials jugadors com Messi i Piqué, i precandidats a les eleccions del FC Barcelona, entre d’altres actors de l’entorn blaugrana.

El deute Espanyol es dispara i bat un nou rècord

El deute espanyol es torna a disparar i torna a batre rècords.

Notícies Relacionades