Crisi política a Argentina per les “Vacunes VIP” contra la Covid

Ginés González García, el ministre de Salut d’Argentina, va reservar 300.000 dosis de la vacuna russa Sputnik V. El ministre ja ha dimitit, però tenia un lloc de vacunació VIP al costat del seu despatx i la seva gestió ha creat una crisi política que pot arribar a causar grans danys al president del país, Alberto Fernández.

-Publicitat-

Un fiscal va presentar una denúncia penal el divendres per tal que s’investiguin les vacunacions irregulars en tot el país.

Hi havia diversos periodistes seguint el cas, però va ser Horacio Verbitsky qui va destapar el cas declarant la seva pròpia vacunació. Ara el periodista es manté en silenci, ha estat acomiadat d’una emissora de ràdio i ha rebut crítiques de l’organisme de Drets Humans que presideix.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades