Denúncies d’abusos sexuals i vexacions a l’Institut del Teatre

El diari Ara va publicar una vintena de denúncies per abusos sexuals i vexacions per part del professorat de l’Institut del Teatre. Arran de la publicació s’han multiplicat les revelacions i testimonis de víctimes.

-Publicitat-

L’Institut del Teatre ha apartat a Joan Ollé, l’únic professor actualment actiu, ja que els altres estan jubilats. L’IT ha obert una comissió d’investigació i una bústia de queixes per tal de poder ajudar als alumnes que ho necessitin i tenir la major informació possible.

La directora del centre, Magda Puyo, ha acceptat que “Potser hem comès errors i potser no hem estat prou atents, i això s’ha de dir.” El centre ja ha publicat un comunicat on condemna els fets i dona suport a a les víctimes.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades