Disturbis a Vic arran de la manifestació contra l’acte de Vox

Una manifestació de caràcter antifeixista s’ha presentat davant l’acte de campanya del partit ultradretà Vox a Vic. Un cordó policial separava el grup polític, on es trobaven el candidat Ignacio Garriga i el diputat Javier Ortega Smith, dels manifestants. S’hi han concentrat desenes de persones després d’una convocatòria dels CDR.

-Publicitat-

Després que els membres de Vox abandonessin la plaça, escortats pels Mossos d’Esquadra, alguns simpatitzants han seguit els vehicles amb banderes d’Espanya i crits d’unitat.

Hi ha hagut moments de tensió entre manifestants i cossos policials, després que els membres de Vox arribessin als cotxes oficials a prop del riu Mèder.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades