IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Educació admet que “s’ha de revisar com es durà a terme el retorn a les aules”
21 agost 2020
12:10

Alts càrrecs de la conselleria mantenen reunions periòdiques amb el Departament de Salut per anar modificant el protocol previst i adaptar-lo a l’evolució de la pandèmia. Segons va declarar ahir el conseller Josep Bargalló a Catalunya Ràdio, “l’inici de curs està garantit, però pot ser que no comenci en algun punt del territori per les restriccions sanitàries que hi hagi”.

Entre altres mesures, s’està valorant rebaixar el nombre d’alumnes que han de compondre els grups de convivència estable, l’ús de les màscares per part de professors i estudiants i l’obligatorietat de prendre la temperatura abans d’entrar al recinte.

Pel que fa als indrets on es realitzaran les classes, el conseller ha indicat que compta amb un pla de cada centre i l’oferta d’espai fora de les escoles dels municipis. Però aquesta és una opció que preferiria evitar per seguretat, ja que, segons declara, “són espais que no estan pensats per a ús escolar i que alguns s’haurien de compartir, molts requereixen desplaçaments i pot ser que no tinguin pati”.

Facebook
Google+
Twitter
Email