El dia que Pablo Hasel es va tancar a la Universitat

Twitter treia fum cap a les 12 del migdia. Pablo Hassel s’havia tancat voluntàriament al rectorat de la Universitat de Lleida per no ser empresonat, junt amb simpatitzants. Amb una piulada dient que si el volien agafar haurien de trencar les portes de l’edifici.

-Publicitat-

Cap a les quatre de la tarda el compte de twitter @LlibertatHasel anunciava una manifestació a les sis a la mateixa plaça Víctor Siurana, a la porta del rectorat. En aquells moments, el rector ja li havia donat llum verda als Mossos d’Esquadra per entrar.

A le sis de la tarda la plaça es començava a emplenar: tant de manifestants com també premsa de tot tipus: nacional, estatal i local. Un quart d’hora després començava la manifestació, on els manifestants cridaven “Llibertat Pablo Hasel” i “Pablo, amigo, el pueblo está contigo”.

Un dels líders del moviment per la llibertat del cantant, anunciava al manifest que no deixarien de lluitar, i demanaven als manifestants que s’antrinxeressin amb ells aquesta nit. Tot i que al principi la gent es mirava la porta amb timidesa, en pocs segons entraven a l’edifici desenes de persones; per al final entrar la premsa. Minuts després tancaven les portes perquè no entrés ningú mes.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades