El Govern i l’Ajuntament de Barcelona es reuneixen en contra de la violència

L’alcadessa de Barcelona, Ada Colau, s’ha reunit amb el vicepresident del Govern, Pere Aragonès, el conseller d’Interior, Miquel Sàmper i el major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero per exposar els problemes que s’han originat arran dels aldarulls de les últimes setmanes, en les quals es va intentar cremar una furgoneta de la Guàrdia Urbana amb un agent en el seu interior el passat dissabte.

-Publicitat-

El Govern i l’Ajuntament de Barcelona han vetllat per una ferma unitat institucional per rebutjar i condemnar totes les formes de violència esdevingudes en els darrers dies. Tanmateix, han volgut fer una crida a la serenitat i a la tranquil·litat, ja que segons l’alcaldessa Colau, “la violència mai no és el camí”.

Aquesta comparaixença ha coincidit amb la reunió de diverses patronals catalanes com Foment i Pimec. Associacions i organitzacions d’àmbits del comerç, sector turístic i hoteler, empresarials i de societat civil han firmat un manifest, titulat “Ja n’hi ha prou. Centrem-nos en la recuperació”, en el qual exigeixen a la Generalitat i als respectius ajuntaments posar punt i final a la violència en els carrers de Catalunya.

Un dels punts principals del manifest és el propòsit de reunir-se per “negociar de manera immediata i subscriure’s a un pacte de país per recuperar la situació econòmica i social de Catalunya”.

Últimes notícies

Notícies Relacionades