El Japó exigeix l’alliberació d’Aung San Suu Kyi i que se solucioni de forma pacífica el conflicte a Myanmar

El govern japonès ha comunicat aquest dilluns que es mostra preocupat perquè el “procés de democratització del país es vegi afectat”, ja que Tokio ha donat suport al procés democràtic i s’oposa a qualsevol atac contra aquest, segons el ministre del Japó Toshimitsu Motegi, del partit Liberal Demòcrata (LDP).

-Publicitat-

S’han dut a terme també manifestacions a Tokio en suport a la comunitat Birmana.

L’empresa japonesa Suzuki ha anunciat també que pararà la fabricació d’automòbils al Myanmar després del cop d’estat. Queda en dubte com reaccionaran les altres empreses nipones que compten amb grans inversions al país.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades