IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

El missatge de Sala-i-Martín als incoherents que donen suport al suplicatori
21 juny 2020
13:32

Xavier Sala i Martín s’ha posicionat respecte al suplicatori de Laura Borràs i ha criticat als hipòcrites que confien en la justícia espanyola mentre tenen militants del seu propi partit exiliats.

Ha deixat en evidencia ERC després d’haver piulat a Twitter, adjuntant un vídeo, on l’actual director de la institució de les lletres catalanes, Oriol Ponsatí-Murlà, en una entrevista al Més 3/24, explica i deixa ben clar que no hi va haver cap fraccionament de contractes.

“Davant de l’evidència que no hi havia fraccionaments ni el 2016 ni el 2017 ni el 2018, van dir: ‘Sumarem tots tres exercicis i si trobem algun proveïdor que coincideixi en tots tres exercicis encara que sigui per la contractació de serveis totalment diferents, doncs en sumarem els imports i direm que això és un fraccionament'”, ha continuat.

“Com es pot considerar un fraccionament la contractació d’una pàgina web el mes d’octubre del 2016 sobre el festival de poesia de Sant Cugat del Vallès amb la contractació de l’any Bertrana el gener del 2017, en anys diferents i en coses diferents com un festival de poesia i una commemoració de govern com va ser l’any Bertrana?”, s’ha preguntat.

“Jo defenso que no tan sols no hi ha cap mena de delicte, sinó que no hi ha cap fraccionament. Se l’han inventat, perquè només hi és si se sumen tres exercicis diferents”, ha sentenciat.

Facebook
Google+
Twitter
Email