El Myint Shwe anuncia el traspàs de tots els poders de l’estat al cap de les forces armades fins al final de l’estat d’emergència

El nou president en funcions de Myanmar, Myint Shwe, ha anunciat que tots els poders de l’estat recauen sobre el cap de les forces armades Ming Aung Hlaing.

-Publicitat-

Ming Aung Hlain, comandant del Tatmadaw (exèrcit de Myanmar) i cap de l’Estat Major Birmà, va ser sancionat l’any 2019 per govern dels EUA per les seves violacions dels Drets Humans amb el tracte de la minoria Rohingya, i fou un dels defensors de la repressió de la Revolució del Safrà l’any 2007.

L’estat actual de Myanmar reconeix 135 ètnies diferents, hi ha una gran diversitat de llengües, religions i moviments insurgents, els Rohingyas són la minoria de religió musulmana que l’ONU considera “una de les minories més perseguides del món”.

Ming Aung Hlaing 1956-actualitat

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades