El principal canal de difusió de Tsunami Democràtic s’autodestruirà en els pròxims 28 dies

El passat dijous 30 de setembre, vigília del quart aniversari de l’1 d’octubre, Telegram va enviar un missatge als seguidors del canal de Tsunami Democràtic anunciant que el canal s’autodestruirà en els pròxims 28 dies.

-Publicitat-

D’aquesta manera el moviment d’empoderament del poble català més gran de tots el temps sorgit per donar resposta a la sentència del judici del procés i exigir l’Estat una solució democràtica al conflicte català, es quedarà sense el seu canal de Telegram, que acumulava gairebé 200.000 seguidors.

Els més d’11 mesos d’inactivitat del propietari del canal esdevé el motiu de l’autodestrucció, que culminarà amb la pèrdua d’una gran infraestructura del moviment, que roman congelat des del 24 de juliol del 2020, quan es va transmetre l’últim comunicat fins al moment, que informava que es donaria suport econòmic i tècnic a les persones denunciades o sancionades per les accions convocades.

Captura de pantalla del Canal de Tsunami Democràtic (30/09/2021)

Malgrat l’evident pèrdua de ressò i transcendència del moviment, aquest seguirà comptant amb els seus comptes d’Instagram i Twitter, amb 165.000 i 204.700 seguidors respectivament.

Últimes notícies

Notícies Relacionades