IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

El Mobile World Congress del 2021 es celebrarà tot i la Covid
8 juliol 2020
18:37

El principal encarregat del Mobile World Congress, John Hoffman, ha declarat aquest dimecres que el Mobile del 2021 es celebrarà passi el que passi. Hoffman, després que es cancel·lés l’edició d’aquest any, a causa del coronavirus, sembla no estar disposat que la situació es repeteixi l’any que ve.

Hoffman, conseller delegat de la GSMA, associació encarregada d’organitzar el Mobile, ha declarat que segurament serà una edició diferent, amb mesures de seguretat per evitar contagis i amb certes restriccions, però la intenció és que el congrés es celebri de totes formes.

Existeix la possibilitat, que, per seguretat, el congrés no es celebri a les dates habituals, tal com ha declarat Hoffman: “El saló no es cancel·larà. Si les opinions dels científics, dels polítics i fins i tot raons legals diuen que no és possible fer el congrés la primera setmana de març, se celebrarà en algun altre moment de l’any.”

La celebració del congrés, que es tracta d’una important font d’ingressos per a Barcelona, és una notícia molt positiva, després que la suspensió del Mobile 2020 generés neguit sobre l’impacte econòmic d’aquesta decisió.

El MWC va ser un dels primers grans esdeveniments mundials que es va suspendre a causa del brot del coronavirus. Les anul·lacions de moltes empreses van forçar a cancel·lar el congrés, que s’anava a celebrar del 24 al 27 de febrer.

A més a més, a causa de la suspensió de l’edició d’aquest any, el Mobile va allargar el seu acord amb Barcelona un any més, és a dir fins al 2024.

Facebook
Google+
Twitter
Email