El Procicat opta per mantenir les restriccions vigents

La tercera onada de la Covid-19 està sent d’evolució més lenta respecte a les anteriors, i diversos experts accepten que s’ha assolit el pic d’ingressos hospitalaris i que les UCI estan a punt de col·lapsar.

-Publicitat-

El Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya no ha pres cap decisió sobre les mesures que haurien d’entrar en vigor per la pròxima setmana. Tot i això, han manifestat que els canvis probablement seran ínfims degut al lent millorament de la situació.

És així que el Procicat ha anunciat que és una situació d’altíssim risc i que s’ha de tenir en compte la variant britànica que amenaça els indicadors epidemiològics, ja que es transmet més fàcilment.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades