El PSC demana la destitució de David Bassa, cap dels informatius de TV3

PSC denuncia que el mitjà no està donant una bona visió del partit i l’acusen de falta de pluralisme

-Publicitat-

Alicia Romero, portaveu parlamentària del PSC, ha assenyalat l’obligació de TV3 de “transmetre informació veraç i respectuosa amb el pluralisme” i ha assegurat que el mitjà català no compleix aquests objectius.

La portaveu ha dit que TV3 es dirigeix només a una part de la població i que molta part no s’hi sent representada. Una de les queixes més repetides per part del partit ha estat el debat d’investidura de Pere Aragonès. En aquest cas, denuncien la intervenció secundària de Salvador Illa, que hauria d’haver estat més representativa, sent el candidat guanyador de les eleccions del 14 de febrer.

És per aquest motiu que el partit ha demanat que el director dels informatius, a qui culpen del relat de les informacions, destitueixi. De la mateixa forma, han insistit que el mitjà de comunicació és molt important pel país, tot i que ha de fer alguns canvis.

El partit també s’ha interessat sobre el sou dels col·laboradors fixes del programa Faqs i les tarifes dels col·laboradors esporàdics. A més, volen que es posin sobre la taula els criteris periodístics que van guiar el debat de Pere Aragonès, el 30 minuts sobre Jordi Pujol i els documentals emesos durant les dates de l’1 d’octubre.

El partit ha formulat més de 100 preguntes a TV3 i ha demanat a Aragonès que comparegui com a president en funcions explicant la situació de crisis sanitària, econòmica i social actual.

Caldrà veure com afronta aquestes queixes TV3 i si les respostes a les preguntes tenen conseqüències o endureixen encara més la situació.

Últimes notícies

Notícies Relacionades