Elon Musk dispara el preu del Bitcoin

Elon Musk, cofundador de PayPal, SpaceX, Tesla Motors i Solar City, es caracteritza per ser tendència a Twitter tot sovint, ja que amb 43,8 milions de seguidors qualsevol Tweet que publiqui es pot fer viral en pocs minuts degut a la constant interacció que té amb els seus seguidors.

-Publicitat-

Musk afegia aquest matí a la seva biografia de Twitter (@elonmusk) el hashtag “#bitcoin“. El que pot semblar una decisió sense precedents i sense conseqüències no ho és per una persona que compta amb tants milions de seguidors a la xarxa social.

Arran d’aquesta incorporació a la biografia d’Elon Musk les xarxes han esclatat en comprovar que un dels homes més rics del món dona suport a aquesta moneda de canvi.

Així doncs, aquesta diferència que podria semblar insignificant en el perfil del conegut empresari ha fet disparar el preu de la criptomoneda, fent augmentar el seu valor en 5.000 dòlars, superant així, els 31.000 dòlars.

En els darrers dies, fixant-nos el la imatge de sota, es pot veure que el valor d’aquesta moneda havia estat molt variable. El preu més alt dels últims 5 dies no arribava als 29.000 dòlars.

Aquest canvi no ha passat desapercebut pels usuaris de Twitter, que en pocs minuts han fet d’Elon Musk un usuari a les tendències amb més de 90 mil tuits. Entre aquests hi ha missatges, informatius, etc.

Una estona més tard, entrant al Top5 del rànquing de tendències de la plataforma, es popularitza també el hashtag “#bitcoin“, el mateix que ha fet esclatar aquest augment en el valor, amb gairebé 175 mil tuits.

Últimes notícies

Notícies Relacionades