Els Mossos d’Esquadra troben indicis clars de corrupció al “Barçagate”

L’entitat blaugrana va contractar el 2017 una empresa per un milió d’euros anual que hauria atacat a les xarxes socials jugadors com Messi i Piqué, i precandidats a les eleccions del FC Barcelona, entre d’altres actors de l’entorn blaugrana.

Els mossos declaren que “els fets podrien tenir cabuda en l’anomenada corrupció dels negocis” i recomanen aprofundir en les relacions professionals i contractuals amb la intenció “de trobar un possible benefici econòmic o d’altre tipus per algun dels directius o col·laboradors de les entitats relacionades amb l’assumpte”.

El FCB ha basat la seva defensa en l’auditoria de PriceWaterHouseCoopers, el qual va concloure que no hi va haver corrupció i que no es va pagar cap sobrepreu pel servei contractat. Els Mossos, però,  posen en dubte l’auditoria ja que va ser encarregada pels presumptes autors dels principals delictes.

Últimes notícies

Alts càrrecs de la administració Sánchez pateixen atacs cibernètics

El Centre Nacional d’Intel·ligència està investigant l’origen dels atacs als mòbils dels alts càrrecs de l’Administració de l’Estat.

Els Mossos d’Esquadra troben indicis clars de corrupció al “Barçagate”

L’entitat blaugrana va contractar el 2017 una empresa per un milió d’euros anual que hauria atacat a les xarxes socials jugadors com Messi i Piqué, i precandidats a les eleccions del FC Barcelona, entre d’altres actors de l’entorn blaugrana.

El deute Espanyol es dispara i bat un nou rècord

El deute espanyol es torna a disparar i torna a batre rècords.

Notícies Relacionades