Els mossos investiguen la mort d’una dona a Calella

La Policia Local de Calella va informar els Mossos després de trobar el cos sense vida de la víctima al seu domicili, situat al carrer Església, al voltant de les 22:00 hores del passat diumenge.

-Publicitat-

L’alerta ha sigut donada per la família de la víctima aquest diumenge al vespre, segons fonts pròximes al cas, els fills van avisar a la policia local després d’haver intentat localitzar la dona sense èxit.

La víctima és una dona d’avançada edat que presentava signes de violència, la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Metropolitana Nord, ja ha obert una investigació per determinar les causes de la mort.

Últimes notícies

Condemnat per corrupció i tràfic d’influències l’expresident de la República Francesa Nicolas Sarkozy

Segones el tribunal, l'expresident Sarkozy hauria participat, en conjunt amb el seu advocat i amic, Thierry Herzog, en un "pacte de corrupció", on oferien...

El Ministeri de Sanitat aconsella l’ús de paracetamol per la vacuna d’AstraZeneca

El Ministeri de Sanitat ha aconsellat prendre analgèsics com el paracetamol abans o en les 24 hores posteriors de rebre la vacuna d'Oxford/AstraZeneca

El Govern i l’Ajuntament de Barcelona es reuneixen en contra de la violència

El Govern i l'Ajuntament de Barcelona s'han reunit per rebutjar i condemnar la violència de les últimes setmanes a Catalunya.

Notícies Relacionades