Els mossos investiguen una agressió per part de tres joves a un sensesostre que han ruixat amb benzina

Els fets han tingut lloc aquest dimecres al matí a la porta del gimnàs social Sant Pau a Barcelona. L’agressió, per part de tres joves amb “estètica neonazi”, no hauria acabat en tragèdia gràcies a la intervenció d’un vigilant, Aureli Vázquez, que ha explicat a TV3 que els agressors eren dos joves d’estètica caps rapats d’entre 20 i 25 anys, amb una ampolla de gasolina amb la qual han ruixat a la víctima. Quan el vigilant ha intervingut, dos dels joves haurien sortit corrents menys un que s’hauria encarat amb ell, exigint el seu número de placa, segons després el tercer jove hauria marxat amb la resta.

-Publicitat-

Un dels treballadors del gimnàs, Santi González, ha explicat que l’home estava dormint profundament a la porta del Sant Pau quan un grup de tres individus haurien intentat cremar-lo, González afegeix que l’agressió no hauria acabat en tragèdia gràcies a la intervenció del vigilant.

La víctima ha explicat per Twitter, que és usuari del gimnàs on va per a dutxar-se, i o li ofereixen roba.

Marc Serra, regidor de Drets de Ciutadania i Participació de Barcelona, ha titllat els fets de “temptativa d’assassinat”, ha assenyalat també que s’ha posat en contacte des de l’Oficina per a la No Discriminació amb la Fiscalia de Delictes d’Odi per activar l’actuació judicial, Serra ha insistit que “aniran fins al final” per identificar els autors de l’agressió.

Últimes notícies

Condemnat per corrupció i tràfic d’influències l’expresident de la República Francesa Nicolas Sarkozy

Segones el tribunal, l'expresident Sarkozy hauria participat, en conjunt amb el seu advocat i amic, Thierry Herzog, en un "pacte de corrupció", on oferien...

El Ministeri de Sanitat aconsella l’ús de paracetamol per la vacuna d’AstraZeneca

El Ministeri de Sanitat ha aconsellat prendre analgèsics com el paracetamol abans o en les 24 hores posteriors de rebre la vacuna d'Oxford/AstraZeneca

El Govern i l’Ajuntament de Barcelona es reuneixen en contra de la violència

El Govern i l'Ajuntament de Barcelona s'han reunit per rebutjar i condemnar la violència de les últimes setmanes a Catalunya.

Notícies Relacionades