Es decreta presó provisional sense fiança per a un detingut en les protestes dels últims dies a Barcelona

L’organització Alerta Solidària ha anunciat per les xarxes socials, que el jutjat d’instrucció 19 de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per al detingut. El col·lectiu informa que es tracta d’un veí del barri de Sants que es diu Carles. Els delictes que se li imputen al manifestant són desordres públics, l’organització denuncia “per uns suposats ordres públics tanquen a una persona a la presó, vergonya anomenar l’estat espanyol demòcrata”.

-Publicitat-

Es tracta del segon detingut per les protestes de Barcelona per al que es decreta presó provisional sense fiança, el dijous el jutjat d’instrucció 4 de Barcelona va decretar aquesta mateixa mesura cautelar a un detingut la nit del dimecres. Alerta Solidària denuncia també que “la jutgessa fonamenta la mesura amb la previsió de les futures convocatòries de solidaritat amb Pablo Hasel”. “Prenen hostatges pensant que aturaran la solidaritat”.

Múltiples organitzacions i col·lectius exigeixen el seu alliberament i difonen la concentració a la Ciutat de la Justícia que s’ha convocat.

Últimes notícies

Notícies Relacionades