Es prohibeix a TV3 i Catalunya Ràdio parlar de “presos polítics” i “exili” durant la campanya electoral del 14F

A partir d’aquest dijous fins al final del període electoral, TV3 i Catalunya Ràdio tenen prohibit referir-se a “presos polítics” i “exili” després d’una resolució per part de la Junta Electoral de Barcelona.

-Publicitat-

Aquest fet és conseqüència d’una denúncia per part del partit Ciutadans, la Junta Electoral de Barcelona manifesta que aquests termes tenen relació directa amb unes determinades opcions polítiques que es presenten a les eleccions del 14F, la Junta Electoral considera també que emprar-les vulnera el principi de neutralitat informativa que han de tenir els mitjans de comunicació públics.

Amb el cas a les eleccions generals del 21 de novembre de 2019 i de les eleccions municipals d’abril del mateix any, aquest és el tercer cop que la Junta Electoral prohibeix l’ús d’aquestes expressions als mitjans de la Corporació Catalunya de Mitjans Audiovisuals.

Últimes notícies

El Govern Balear expropiarà durant set anys 56 habitatges per a destinar-les a lloguer social

La presidenta del Govern Socialista a les Illes Balears, Francina Armengol, ha anunciat l'inici del procés d'expropiació de 56 habitatges a grans tenidors, per...

El Govern espanyol destina 1,5 milions d’euros a treballs d’exhumació de fosses del franquisme

El Govern espanyol planteja un "pla de xoc" al que hi destinen 1,5 milions d'euros repartits en diversos projectes, amb l'objectiu d'obrir més de...

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

Notícies Relacionades