Es reprèn el judici a l’activista català Marcel Vivet per qui demanen cinc anys i mig de presó

Marcel Vivet activista independentista i número 72 de la llista de la CUP, va ser acusat per la fiscalia i la Generalitat per atemptat contra l’autoritat, desordres públics i lesions. S’ha organitzat una concentració avui a les 9 del matí per donar suport a l’activista, a qui han acompanyat fins al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Marcel Vivet a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
-Publicitat-

Vivet ha explicat en un vídeo publicat a les xarxes, que se li va proposar des de la Generalitat un pacte, on se li oferia una reducció de la pena a dos anys de presó si acceptava els presumptes delictes pels quals se l’acusa, l’activista ha denunciat “Xantatge i estratègia per a carregar-me el pes d’aquesta vergonya de judici i ells rentar-se’n les mans”.

Marcel Vivet fou detingut pels Mossos cinc mesos més tard de la manifestació ‘Holi’, que es va organitzar el 2018 per fer front a la manifestació del sindicat policial Jusapol. Va sortir de la presó sota llibertat amb càrrecs, després de passar-hi una nit. El judici que s’està duent a terme s’havia de realitzar al desembre, però es va ajornar a després de les eleccions del 14F.

Resultats del llançament de pintura durant la manifestació ‘Holi’ del 2018.

Últimes notícies

Notícies Relacionades