Es reprèn el judici a l’activista català Marcel Vivet per qui demanen cinc anys i mig de presó

Marcel Vivet activista independentista i número 72 de la llista de la CUP, va ser acusat per la fiscalia i la Generalitat per atemptat contra l’autoritat, desordres públics i lesions. S’ha organitzat una concentració avui a les 9 del matí per donar suport a l’activista, a qui han acompanyat fins al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Marcel Vivet a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.
-Publicitat-

Vivet ha explicat en un vídeo publicat a les xarxes, que se li va proposar des de la Generalitat un pacte, on se li oferia una reducció de la pena a dos anys de presó si acceptava els presumptes delictes pels quals se l’acusa, l’activista ha denunciat “Xantatge i estratègia per a carregar-me el pes d’aquesta vergonya de judici i ells rentar-se’n les mans”.

Marcel Vivet fou detingut pels Mossos cinc mesos més tard de la manifestació ‘Holi’, que es va organitzar el 2018 per fer front a la manifestació del sindicat policial Jusapol. Va sortir de la presó sota llibertat amb càrrecs, després de passar-hi una nit. El judici que s’està duent a terme s’havia de realitzar al desembre, però es va ajornar a després de les eleccions del 14F.

Resultats del llançament de pintura durant la manifestació ‘Holi’ del 2018.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades