IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Dona la teva opinió 

L’   E S S È N C I A   D E   C O N N E C T A T S 

El principal objectiu de connectats24h.cat és donar veu a la República Catalana, com a projecte de persones i no de partits. La república catalana és molt diversa, unilateralistes o no, de dretes o d’esquerres, que parlen català o altres llengües, però malgrat les diferències, hi ha un element comú que ens uneix: la ferma voluntat d’esdevenir un estat Independent.

Per fer un jac mat als que ens oprimeixen, hem de conèixer l’opinió de totes les peces que formen part de la República Catalana i fer front aquesta llarga partida. Potser la majoria de nosaltres només serem un peó, però tots som imprescindibles i haurem de moure fitxa.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL: En compliment del nou Reglament General de Protecció de dades, t’informem del següent: El responsable de les dades facilitades lliurement és connectats24h.cat amb correu electrònic connectats24h@gmail.com. En nom de l’organització tractem la informació que ens facilites per tal d’oferir el servei sol·licitat. La finalitat d’aquest fitxer és facilitar la gestió dels serveis i activitats que s’ofereixen des de l’entitat amb l’objectiu de respondre a les necessitats de les persones sòcies. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Tens dret a obtenir confirmació sobre si connectats24h.cat estem tractant les teves dades personals per tant tens dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris. Així mateix sol·licitem la teva autorització per oferir serveis relacionats amb els sol·licitats.

Signar l'articleAnònim

Connectats no es fa responsable de les opnions dels usuaris.