Facebook prohibeix a Austràlia compartir notícies

Facebook ha decidit que els habitants d’Austràlia ja no puguin trobar ni compartir notícies a les seves xarxes socials, ni nacionals ni internacionals. S’ha pres aquesta decisió després que el país proposés que les plataformes tecnològiques haguessin de pagar per compartir la informació publicada dels mitjans de comunicació.

-Publicitat-

Campbell Brown, el vicepresident de Facebook ha acceptat que “El que proposa la llei introduïda per Austràlia no entén la natura fonamental de la relació entre les nostres plataformes i les persones que publiquen. Al contrari del que algunes persones han dit, Facebook no roba contingut, són els usuaris que decideixen compartir-la. “

A partir d’avui, quan un usuari intenti compartir una notícia, apareixerà un requadre dient que “en resposta a la legislació del govern australià, Facebook restringeix la publicació de nous enllaços i tots els posts de pàgines de notícies.”

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades