Fins a 113 persones detingudes pels alderulls per Hasél

Els mossos d’esquadra i la policia local ja ha detingut 113 persones des del setze de febrer, quan van iniciar les manifestacions. La majoria són de Barcelona i 33 d’elles són menors, que queden a disposició de la Fiscalia de menors. A més, dels detinguts majors d’edat, dos d’ells han ingressat a presó provisional.

-Publicitat-

Tal com ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), es va atendre fins a setanta-set manifestants i es va agredir a noranta-un agents.

Europa Press ha informat que s’han retirat 918 contenidors i que s’han buscar alternatives pel servei de recollida dels residus. Un total de 626 contenidors es van retirar de forma temporal per preveure possibles danys. La resta, que en sumen 292, es van cremar com a protesta i s’hauran de substituir per nous.

Pla general d’una illa de contenidors al mig de la calçada de l’avinguda Catalunya, a Tarragona, amb un d’ells en flames, el 19 de febrer del 2021. (Horitzontal)

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades