Gerard Depardieu a judici per violació i agressions sexuals

L’actor francès Gerard Depardieu va ser imputat el 16 de desembre de 2018 per una jove actriu, però la Fiscalia no va recórrer en contra seva. Segons algunes fonts judicials, la imputació es va confirmar ahir.

-Publicitat-

Segons la ballarina, els fets van esdevenir al domicili de l’actor a París durant el 7 i el 13 d’agost de 2018. En aquell moment, la noia tenia 20 anys quan Depardieu, que tenia 72 anys aleshores, hauria abusat d’ella sexualment en diverses ocasions.

Gérard Depardieu, investigado por presunta violación
Gerard Depardieu -CNN

L’actor formava part del cercle familiar d’ella, motiu pel qual es van conèixer. Primerament, el cas va ser refusat, però l’actriu va aconseguir que es tornés a reobrir ahir mateix.

L’actor de pel·lícules com “Astèrix i Obèlix”, “Hamlet” o “París, je t’aime” sempre ha negat totes les acusacions en contra de la seva figura. L’actor, no és la primera vegada que està en el focus de l’atenció ja que el 2013 va renunciar al seu passaport francès a causa de l’import sobre la renda. Per aquest motiu, va rebre la ciutadania russa gràcies a l’implicació del president rus Vladímir Putin.

Últimes notícies

Notícies Relacionades