Indignació de Rússia i Israel davant la manifestació feixista a Madrid

L’ambaixada de Rússia ha realitzat un comunicat per les xarxes socials, on consideren “inacceptables” tant l’exhibició de símbols nazis, com el discurs de caràcter antisemita que s’ha realitzat el passat 13 de febrer a Madrid. Aquests fets fan créixer la tensió entre Espanya i Rússia després de la recriminació dels presos polítics i exiliats catalans per part de Rússia, davant Borrell que demanava l’alliberament de Navalny.

-Publicitat-

L’ambaixada d’Israel ha condemnat també l’antisemitisme de les manifestacions organitzades per Juventud Nacional. L’ambaixadora, Rodica Radian-Gordon, afirma que: “les proclames antisemites proferides en l’homenatge a Madrid a la Divisió Blava són repugnants i no poden tenir cabuda en una societat democràtica“.

Segueix sent un misteri com es va autoritzar una manifestació de caràcter feixista en homenatge a la Divisió Blava. Hi van acudir centenars de persones mostrant diversos símbols feixistes, fins a arribar al cementiri de l’Almudena. També s’hi va realitzar un discurs on afirmaven que “el jueu és el culpable”, amb la intervenció d’un capellà que avisava que el “marxisme” és el que torna a pertorbar “la pau de les nostres societats”.

Entre els participants s’hi trobaven col·lectius feixistes com España2000 o La Falange.

Últimes notícies

Notícies Relacionades