Ingressat a presó a Lleida per maltractar el fill de la seva parella de 15 mesos

El jutjat de Lleida va decretar el passat dia 29 presó provisional sense fiança a un home de 38 anys, per pressumptament maltractar al fill de la seva parella de 15 mesos, després de declarar al jutjat. Està acusat d’un delicte d’homocidi en grau de temptativa.

-Publicitat-

El menor roman hospitalitzat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona, on va ser ingressat després de que la mare portés al menor a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Els sanitaris al veure les ferides, van activar el protocol de maltractament infantil.

La mare del menor, per una altra banda, també ha prestat declaración davant la jutjessa, i ha estat posada en llibertat amb càrrecs per encobrir a la seva parella.

Respecte a la tutela del menor, la direcció general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) va asumir-la al declarar que la seva mare el desatenia.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades