Junqueras alerta que la “confrontació intel·ligent amb l’Estat” de Puigdemont està destinada a perdre

Oriol Junqueras, líder d’Esquerra Republicana i exvicepresident del Govern a la presó, ha avisat que la proposta de Carles Puigdemont de confrontar l’Estat porta a la derrota, tenint en compte les condicions actuals.

-Publicitat-

Junqueras ha explicat que el moviment independentista necessita preparar-se millor i canviar d’estratègia per obtenir resultats diferents. Considera que el futur passa per internacionalitzar el Procés, eixamplar la base social, asseure’s a totes les taules de diàleg possibles i guanyar eleccions. El líder republicà ha defensat la taula de diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol, ja que “és el que demanava la ciutadania catalana”.

Pel que fa a les eleccions al Parlament de Catalunya, Junqueras ha demanat que es consensuï la data amb els socis de Govern, davant la situació política i judicial que hi ha a Espanya, i valora positivament que no hi hagi candidatures independentistes unitàries perquè així l’independentisme suma més. També desitja que li agradaria “un Govern ampli, on es pugui comptar amb tothom”.

Últimes notícies

Notícies Relacionades