Junqueras alerta que la “confrontació intel·ligent amb l’Estat” de Puigdemont està destinada a perdre

Oriol Junqueras, líder d’Esquerra Republicana i exvicepresident del Govern a la presó, ha avisat que la proposta de Carles Puigdemont de confrontar l’Estat porta a la derrota, tenint en compte les condicions actuals.

Junqueras ha explicat que el moviment independentista necessita preparar-se millor i canviar d’estratègia per obtenir resultats diferents. Considera que el futur passa per internacionalitzar el Procés, eixamplar la base social, asseure’s a totes les taules de diàleg possibles i guanyar eleccions. El líder republicà ha defensat la taula de diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol, ja que “és el que demanava la ciutadania catalana”.

Pel que fa a les eleccions al Parlament de Catalunya, Junqueras ha demanat que es consensuï la data amb els socis de Govern, davant la situació política i judicial que hi ha a Espanya, i valora positivament que no hi hagi candidatures independentistes unitàries perquè així l’independentisme suma més. També desitja que li agradaria “un Govern ampli, on es pugui comptar amb tothom”.

Últimes notícies

Alts càrrecs de la administració Sánchez pateixen atacs cibernètics

El Centre Nacional d’Intel·ligència està investigant l’origen dels atacs als mòbils dels alts càrrecs de l’Administració de l’Estat.

Els Mossos d’Esquadra troben indicis clars de corrupció al “Barçagate”

L’entitat blaugrana va contractar el 2017 una empresa per un milió d’euros anual que hauria atacat a les xarxes socials jugadors com Messi i Piqué, i precandidats a les eleccions del FC Barcelona, entre d’altres actors de l’entorn blaugrana.

El deute Espanyol es dispara i bat un nou rècord

El deute espanyol es torna a disparar i torna a batre rècords.

Notícies Relacionades