IMG_6519
Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Arxiu de la República Catalana 

Captura de Pantalla 2020-04-06 a les 21.02.01

Connecta’t per desconnectar 

Junqueras alerta que la “confrontació intel·ligent amb l’Estat” de Puigdemont està destinada a perdre
2 setembre 2020
18:08

Oriol Junqueras, líder d’Esquerra Republicana i exvicepresident del Govern a la presó, ha avisat que la proposta de Carles Puigdemont de confrontar l’Estat porta a la derrota, tenint en compte les condicions actuals.

Junqueras ha explicat que el moviment independentista necessita preparar-se millor i canviar d’estratègia per obtenir resultats diferents. Considera que el futur passa per internacionalitzar el Procés, eixamplar la base social, asseure’s a totes les taules de diàleg possibles i guanyar eleccions. El líder republicà ha defensat la taula de diàleg entre la Generalitat i el govern espanyol, ja que “és el que demanava la ciutadania catalana”.

Pel que fa a les eleccions al Parlament de Catalunya, Junqueras ha demanat que es consensuï la data amb els socis de Govern, davant la situació política i judicial que hi ha a Espanya, i valora positivament que no hi hagi candidatures independentistes unitàries perquè així l’independentisme suma més. També desitja que li agradaria “un Govern ampli, on es pugui comptar amb tothom”.

Facebook
Google+
Twitter
Email