Junts i ERC han valorat positivament la seva primera reunió per tractar la investidura i la formació del nou Govern

És el primer cop que ERC i Junts es reuneixen per negociar la formació del Govern des de les eleccions el 14 de febrer. Ambdós partits han destacat la victòria de l’independentisme tant en vots com en escons. Junts considera que “s’ha acordat obrir una nova etapa en l’independentisme per aprofitar aquesta oportunitat històrica”. Per la part d’ERC, Pere Aragonès insisteix en una coalició amb els comuns, Junts i la CUP, insta els partits a “posar-se d’acord” per formar el nou Govern amb la “màxima ambició”.

-Publicitat-

La portaveu d’Esquerra, Marta Vilalta, ha considerat que amb les eleccions ha “quedat reforçada” l’aposta d’ERC per “referendum i negociació” amb l’Estat. JxCAT creu que “aquesta oportunitat històrica”, els faci arribar mitjançant acords “a tots els espais institucionals on l’independentisme tingui representació per avançar cap a la independència”.

Tant ERC com Junts s’han reunit per separat aquesta setmana amb la CUP, i han comentat que hi hauria més reunions la setmana que ve.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades