La Generalitat concedeix el tercer grau a l’expresidenta Carme Forcadell

El servei de classificació de la Generalitat ha ratificat el tercer grau a l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell aquest dissabte 30 de gener, que podrà sortir del centre penitenciari de Wad-Ras a les 13:00 hores, ja que totes les proves PCR fetes al mòdul han donat negatiu. Fora de la presó l’esperen el president d’ERC Oriol Junqueras, el candidat a la presidència Pere Aragonès i el portaveu del grup parlamentari Sergi Sabrià entre altres.

-Publicitat-

De la mateixa forma que els presos que van sortir de Lledoners, Forcadell es troba en semillibertat, amb l’obligació de dormir a presó de dilluns a dijous (durant vuit hores, amb la possibilitat d’escollir entre tornar a Wad-Ras o anar a un centre obert). L’expresidenta podrà passar les nits de divendres a dilluns a casa seva i la resta del temps el podrà passar a fora.

Segons un comunicat de la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, s’ha tingut en compte que des de l’anterior proposta de tercer grau, Forcadell ha complert mig any més de pena a causa del brot de COVID-19 a la presó i un endarreriment en l’expedient. La Generalitat confirma també una “evolució positiva” de l’expresidenta i destaca la seva participació en activitats de raonament, judici crític i resolució de conflictes, a més de la seva màxima col·laboració tant amb l’equip de professionals del centre penitenciari com amb la resta d’internes.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades