La Generalitat concedeix el tercer grau a l’expresidenta Carme Forcadell

El servei de classificació de la Generalitat ha ratificat el tercer grau a l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell aquest dissabte 30 de gener, que podrà sortir del centre penitenciari de Wad-Ras a les 13:00 hores, ja que totes les proves PCR fetes al mòdul han donat negatiu. Fora de la presó l’esperen el president d’ERC Oriol Junqueras, el candidat a la presidència Pere Aragonès i el portaveu del grup parlamentari Sergi Sabrià entre altres.

-Publicitat-

De la mateixa forma que els presos que van sortir de Lledoners, Forcadell es troba en semillibertat, amb l’obligació de dormir a presó de dilluns a dijous (durant vuit hores, amb la possibilitat d’escollir entre tornar a Wad-Ras o anar a un centre obert). L’expresidenta podrà passar les nits de divendres a dilluns a casa seva i la resta del temps el podrà passar a fora.

Segons un comunicat de la Secretaria de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima, s’ha tingut en compte que des de l’anterior proposta de tercer grau, Forcadell ha complert mig any més de pena a causa del brot de COVID-19 a la presó i un endarreriment en l’expedient. La Generalitat confirma també una “evolució positiva” de l’expresidenta i destaca la seva participació en activitats de raonament, judici crític i resolució de conflictes, a més de la seva màxima col·laboració tant amb l’equip de professionals del centre penitenciari com amb la resta d’internes.

Últimes notícies

Notícies Relacionades