La Generalitat i la GSMA preparen el retorn presencial del Mobile World Congress amb mesures anti-Covid

John Hoffman, conseller delegat de la GSMA (empresa organitzadora del MWC), ha anunciat aquest divendres que es prepara el retorn del certamen tecnològic on un 80 % de les empreses ja han confirmat la seva assistència.

-Publicitat-

La data de l’anunci coincideix amb el dia en què es compleix un any des de la cancel·lació del Congrés de Mòbils a Barcelona a causa de la pandèmia, els organitzadors preveuen menys visitants i més control per evitar contagis.

Conseller delegat de la GSMA, John Hoffman

Tant les administracions catalanes com el Govern Central donen suport a la presencialitat, els organitzadors subratllen que volen formar “part de la recuperació” econòmica de Barcelona, en el comunicat emès pels organitzadors es menciona que la celebració del Mobile World Congress a Xanghai, prevista per finals de febrer, consistirà en un laboratori de proves per a “complementar” les decisions i protocols de l’edició a Barcelona.

Hoffman considera que anul·lar el certamen del 2020 va ser una “decisió correcta”, ja que a prop de 100.000 persones de 200 països haurien acudit a l’esdeveniment, els organitzadors han fet saber a l’ACN que tots els participants al congrés a Barcelona hauran de mostrar negatiu en una PCR “recent”.

“Els actes presencials son clau per a la recuperació, coneixem el valor d’unir a la gent, per això estem treballant per a garantir un Mobile segur el mes de juliol” comenta Hoffman, el conseller delegat afirmar també que “té moltes ganes” de tornar a la capital catalana, recorda també que els últims anys ha contribuït a l’economia de la ciutat amb més de 5.000 milions d’euros i 110.000 llocs de treball.

Últimes notícies

Arriba el primer concert sense distància de seguretat de la mà de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

El primer concert des de l'inici de la pandèmia a Catalunya arribarà el 27 de març al Palau Sant Jordi amb el grup Love of Lesbian, els quals actuaran davant de 5.000 espectadors sense distància de seguretat.

La Fiscalia demana la repetició del judici a Cifuentes arran del cas Màster

La fiscal Pilar Santos Echevarría, ha comunicat un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid, on explica que les proves presents a...

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d’espanyols

La Fiscalia arxiva el cas dels militars que volien afusellar 26 milions d'espanyols. Aquesta setmana s'han conegut

Notícies Relacionades