La Generalitat i la GSMA preparen el retorn presencial del Mobile World Congress amb mesures anti-Covid

John Hoffman, conseller delegat de la GSMA (empresa organitzadora del MWC), ha anunciat aquest divendres que es prepara el retorn del certamen tecnològic on un 80 % de les empreses ja han confirmat la seva assistència.

-Publicitat-

La data de l’anunci coincideix amb el dia en què es compleix un any des de la cancel·lació del Congrés de Mòbils a Barcelona a causa de la pandèmia, els organitzadors preveuen menys visitants i més control per evitar contagis.

Conseller delegat de la GSMA, John Hoffman

Tant les administracions catalanes com el Govern Central donen suport a la presencialitat, els organitzadors subratllen que volen formar “part de la recuperació” econòmica de Barcelona, en el comunicat emès pels organitzadors es menciona que la celebració del Mobile World Congress a Xanghai, prevista per finals de febrer, consistirà en un laboratori de proves per a “complementar” les decisions i protocols de l’edició a Barcelona.

Hoffman considera que anul·lar el certamen del 2020 va ser una “decisió correcta”, ja que a prop de 100.000 persones de 200 països haurien acudit a l’esdeveniment, els organitzadors han fet saber a l’ACN que tots els participants al congrés a Barcelona hauran de mostrar negatiu en una PCR “recent”.

“Els actes presencials son clau per a la recuperació, coneixem el valor d’unir a la gent, per això estem treballant per a garantir un Mobile segur el mes de juliol” comenta Hoffman, el conseller delegat afirmar també que “té moltes ganes” de tornar a la capital catalana, recorda també que els últims anys ha contribuït a l’economia de la ciutat amb més de 5.000 milions d’euros i 110.000 llocs de treball.

Últimes notícies

Notícies Relacionades